Brood en banket worden gratis in Hoeven en omgeving, Bosschenhoofd en Zegge door de Bezorgbakker bezorgd. In onderstaand overzicht ziet u op welke dagen de Bezorgbakker bij u bezorgt.

Heeft u een speciale bestelling buiten de aangegeven bezorgdagen (bijvoorbeeld een verjaardagstaart), dan kunt u altijd contact met de Bezorgbakker opnemen om andere mogelijkheden te bespreken.

Wanneer u een vaste bestelling heeft, hoeft u niet thuis te zijn. De Bezorgbakker neemt dan een emmer mee waar uw bestelling in gedaan wordt, zodat deze altijd beschut ligt.

Voor een eenmalige bestelling wordt een tijd afgesproken, zodat u weet wanneer u de Bezorgbakker kunt verwachten. Zorgt u er in dat geval voor dat u wel thuis bent.

 MaDiWoDoVrZa
Bosschenhoofd
Hoeven en omgeving
Zegge
Hoeven en omgeving: Op vrijdag kan er wel een bestelling worden bezorgd, met een minimum bedrag van € 15,-, anders wordt er € 2,50 extra in rekening gebracht.
Bosschenhoofd: Op dinsdag en vrijdag kan er wel een bestelling worden bezorgd, met een minimum van € 20,- , anders wordt er € 2,50 extra in rekening gebracht.
Zegge: Op dinsdag en vrijdag kan er wel een bestelling worden bezorgd, met een minimum van € 20,- , anders wordt er € 2,50 extra in rekening gebracht.